Moeilijkheden of problemen om deze nieuwsbrief te bekijken? Bekijk de HTML versie in je browser!

Wienet IIoT

IIot en Industrie 4.0 zijn momenteel hot topics. Over de hele wereld creëren fabrikanten efficiënte en betrouwbare machines van hoge kwaliteit. De uitdaging om deze machines en systemen optimaal te onderhouden, begint al vroeg in het proces met de planning en integratie van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën. Dit betekent een stijging in IT-applicaties, extra interfaces en veiligheid.

Deze uitdaging is eenvoudig in te vullen door de Wienet CLOUD oplossing. Deze maakt eenvoudige verwerking van gegevens mogelijk, waardoor de kloof tussen productie en service wordt gedicht. De IIoT-gateways en cloud-services zijn de belangrijkste schakels in de implementatie van Industrie 4.0.

Area Manager Industry & Automation
Vlaanderen: Christophe Deweerdt
C.Deweerdt@atem.be
+32472972960

Wallonië: Jean-Francois Debroux
JF.Debroux@atem.be
+32477331239

+ Competitief voordeel, effectief predictief onderhoud, slimme machines en processen, …

Industrial Internet of Things blijft nieuwe mogelijkheden geven voor fabricage, energieproductie en de logistieke industrie. Denk aan bewaking en besturing van machines op afstand, sensorgestuurde toeleveringsketens en geïntegreerde logistieke processen of een diagnose met grote hoeveelheden gegevens.

Uw IIoT applicaties zullen effectief gerealiseerd worden via een simpel modulair principe met alle data bereikbaar via de Wieland IoT gateways. Het wienet cloud dashboard geeft real-time machine data en statussen in een oogopslag. Zo worden uw huidige machines klaargemaakt voor de toekomst.

Brochure IIoT-Cloud-Services: https://www.wieland-electric.com/de/wienet-cloud-iiot-cloud-services-08020


Safe motion

Uitgebreide informatie per functie is te vinden in de brochure, via onderstaande link. https://www.wieland-electric.com/nl-be/node/3184

YouTube-link: https://www.youtube.com/watch?v=4007pc875RY