x Wegens onderhoudswerken aan de servers, zijn wij tot maandag 20 januari 's middags niet bereikbaar via mail.

Telefonisch en per fax zijn we wel bereikbaar. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
En raison de travaux de maintenance sur les serveurs, nous sommes jusqu'au lundi 20th Janvier à midi inaccessible par email.

Vous pouvez nous joindre par téléphone ou par fax. Nous nous excusons pour tout inconvénient.
Markeringen

Murrplastik is een leveranciers onafhankelijk producent van markeringen en labels voor draden, kabels, klemmen, schakelkasten, enz. Ze hebben oplossingen voor de producten van de meeste fabrikanten van elektrisch materiaal. Hun plotters en printers zijn uitgerust voor de meest diverse toepassingen : plotten, graveren, laser graveren, thermo transfer toepassingen, en dit voor zowel kleine als voor grote volumes.

Meer info

WEBTV

Online Catalogus


Kabeldoorvoer en toebehoren

Murrplastik is de pionier in de ontwikkeling van snelle kabeldoorvoeren voor schakelborden. De kabels en persluchtslangen kunnen zonder tools snel ingebracht worden in de kast zonder dat de dichtheid van het geheel wordt aangetast. Er bestaan zowel vaste en flexibele combinaties van de invoerblokken. Voor het bekomen van een goede EMC afscherming of voor goede trekontlasting op de kabels in de kast zijn er aangepaste beugels beschikbaar.

Meer info

WEBTV

Online Catalogus


Kabelrupsen

Murrplastik is toonaangevend fabrikant van kabelrupsen en kabelsleepsystemen. Hun gamma omvat sleepkettingen, geleidingen, trekontlastingen, open en gesloten rupsen. Tevens bieden ze de service om volledig voorgemonteerde en van snoeren en kabels voorziene rupsen te leveren volgens klantenspecificatie. De kettingen hebben hun kwaliteit en betrouwbaarheid reeds vele malen bewezen in de moeilijkste omstandigheden.

Meer info

WEBTV

Online Catalogus


Slangen, wartels en systemen

De Murrplastik slangen, wartels en bevestigingsmateriaal voor het afschermen en invoeren van kabels zijn speciaal ontwikkeld om de invloeden van externe factoren tot een minimum te herleiden. De diverse onderdelen in het gamma zijn volledig op elkaar afgestemd om een probleemloze aansluiting en combinaties te vereenvoudigen. Alle noodzakelijke tools om met de producten te werken zijn tevens verkrijgbaar.

Meer info

WEBTV

Online CatalogusNEWSLETTER


Older news


Newsletters


Nieuwsbrief: juli 2017

Nieuwsbrief: juni 2017

Uitnodiging: interzum

Nieuwsbrief: maart 2017

Reminder beurs Indumation 8-9-10/2/2017 te Kortrijk

Nieuwsbrief: januari 2017

ATEM NV

Bedrijvenpark De Veert 4
B-2830 Willebroek

tel +32 (0)3 8661800 (centrale)
tel + 32 (0)3 8602080 (centrale)
fax +32 (0)3 8661828