Over ons

Home » Over ons
We connect. We are . We are atem.

Wie zijn wij?

Gestart in 1946 als aankoopcentrale voor enkele Brusselse bedrijven is ATEM al snel uitgegroeid tot een gerespecteerde importeur/distributeur van kwalitatief hoogstaande elektrotechnische producten en oplossingen. Sinds geruime tijd zijn we gevestigd in Willebroek waar we met een uitgebreide voorraad en moderne kantoren instaan voor een vlotte verdeling van onze producten.

Met gereputeerde merken als Wieland Electric, A&H Meyer, Murrplastik, Schneider Elektrotechnik, Deutronic, Dia Nielsen en vele andere zijn we in België en Luxemburg al jarenlang de vertrouwenspartner van installateurs, bordenbouwers, groothandels, OEM klanten en machinebouwers.

Door het Wieland Electric GESIS programma zijn we erkend als marktleider en trendsetter voor hoogstaande systeembekabeling en automatisering in gebouwen.

Sleutelwoorden als kwaliteit, professionele oplossingen, betrouwbaar advies zijn de dagelijkse doelstellingen van al onze medewerkers, ze staan dan ook klaar om u verder te helpen in de keuze van de juiste componenten voor uw toepassing.

Onze missie

We Connect!

Onze slogan geeft het al aan, wij verbinden ons met onze klanten en met onze leveranciers!

We verbinden niet enkel door kwalitatief hoogstaande verbindingscomponenten te leveren maar ook door u als klant een vlotte en een persoonlijke ondersteuning te geven met professionele en continu bijgeschoolde medewerkers.

Onze geschiedenis

2013

Overname

Overname door Wieland Electric GMBH
1993

Gesis en ST17-ST18

Gesis en ST17 – ST18 worden op de BeLux markt gestart
1992

Bouw kantoren

Start met bouw huidige kantoren in Bedrijvenpark De Veert in Willebroek
1968

Verdeling Wieland Electric

Start officiële verdeling Wieland Electric uit Duitsland (aansluitklemmen)
1947

Officiële start

Officiële start onder de naam Auxiliaire Thermique Electrique et Mécanique (ATEM) te Brussel